Практични и удобни чанти за ежедневието

Често задавани въпорси

Ако не намериш отговор на въпроса, който търсиш, може да ми пишеш тук.

Как да снимам детските рисунки?

Най-добрият вариант е да сканираш рисунките. Но ако не намериш скенер може да ги снимаш с телефона си или с фотоапарат. Трябва да фокусираш добре и рисунката да е на светло, но не на пряка слънчева светлина. Качеството за мен е важно, за да мога да направя десена на плата също добре. Недей да правиш никакви други допълнителни промени.

За колко време се изпълнява поръчката?

Изработването на десена, принтирането + доставката на плата, скрояването и ушиването на чантата отнемат от 3 до 5 работни дни в зависимост от моята натовареност в момента. Срокът за доставка за населени места с офис на Еконт е на следващия работен ден след изпращането. А за населени места без офис на Еконт по график до 3 работни дни от изпращането.

Каква е цената на една чанта?

Цената на една чанта може да варира от 60.00 до 70.00 лв. в зависимост от мастилото, което е употребено за принитрането на десена върху текстила. Колкото повече цвят и наситеност, толкова повече мастило. Десенът се принтира върху плат с натурален или бял цвят. Ако обаче, клиентът пожелае десенът да има за основа цвят, тогава цената ще бъде по-висока. Ето един пример за една такава чанта.
Цената включва изработка на десена на плат, принтирането на платовете и ушиването. Чантата се изпраща в платнена торбичка, специално ушита от мен, която може да се използва не само за прибиране на чантата, а и за други твои нужди, като например да сложиш сандвич или прибори за храна, или пък да съхраняваш зърнени храни като елда, просо и други.

Какъв е начинът на плащане и доставка?

Плащането може да се извърши по следните начини:
– по банков път (стойността на поръчката + 4 лв. за доставка*); банковата сметка ще бъде изпратена по имейла;
– с наложен платеж (на куриера се заплаща стойността на поръчката + 4 лв. за доставката);
– бартер (целта е да разменим своите умения и да сме удовлетворени от размяната си; вярвам, че можем взаимно да сме си полезни и да успеем да задоволим нуждите си).

*Чрез електронния калкулатор от сайта на Еконт се изчислява стойността на услугата. Така например за доставка от офис до офис за гр. София доставката е 4.00 лв. Тази пратка се води пощенска пратка и тя може да бъде доставена само от офис на Еконт до офис на Еконт. За доставка до гр. Пловдив цената на доставката е 5.00 лв.

Може ли да пера чантата в пералнята?

Да, може. Платовете, с които шия чантата и текстилните изделия, могат да се перат в пералнята на 30°C на деликатна програма. Много е важно да обърнеш чантата с подплатата навън, иначе при прането може да се получи избелване при сгъвките, на местата, наситени с цвят.