Уникални чанти тоте за ежедневието

Съвършенство от елементи и детайли

Платовете на този модел чанти са от плътен и здрав памук. Имат подплата и вътрешен джоб, в който могат да се прибират документи, ключове и телефон, докато пазаруваш или се разхождаш из града. Дръжките са подплатени с вата и са с дебелина 5 см, за да са максимално удобни при носене на по-тежко.

Десенът на платовете е уникален и авторски.

Материя

100% памук Чантата се доставя в рециклирана картонена кутия.

Размери

Широчина: 40 см Височина: 50 см Дълбочина: 6 см

Поддръжка

Да се пере на 40 градуса с деликатен прах за пране и обърната с лицето навътре.

Изработка и доставка

Тези чанти са в наличност и могат да бъдат изпратени веднага. Доставката може да стане лично още същия ден на поръчката, ако си от град София или по куриер от 1-3 работни дни. Чрез електронния калкулатор от сайта на Еконт се изчислява стойността на услугата. Така например за доставка от офис до офис за гр. София доставката е 4.00 лв. Тази пратка се води пощенска пратка и тя може да бъде доставена само от офис на Еконт до офис на Еконт. За доставка до гр. Пловдив цената на доставката е 5.00 лв.

Поръчка

Може да поръчаш една или повече чанти, като натиснеш бутонът “Поръчай”. От формата за контакти в полето съобщения напиши какво имаш желание да поръчаш, както и телефона за връзка и аз ще се свържа с теб.

35.00 лв.

Стойността на една чанта тоте от Miloky е базирана на ръчната изработка

Понеже ценя труда и усилията на всеки един, който влага старание, любов и знания в това, което създава, ще разкрия пред теб каква финансова стойност имат моите чанти тоте и се надявам, че това, което седи зад тях не е паричната им равностойност, а един личен подарък, който най-вече създадох, за да провокирам хората да използват текстилни изделия пред тези направени от найлон, да се замислят над стойността на човешкия труд и при покупките си да правят такива избори, които да са насочени към техните лични нужди, но с уважение към природата и нейните ресурси. Защото въздухът, който дишаме, планианта, в която се разхождаме и водата, която пием са за всички и ако не ги пазим, те ще се погубят, а мръсотията и вредните газове ще отидат във всички нас.

 

Повечето хора, обичаме да носим чанти, които са ни удобни, практични и не на последно място да имат красив десен и дизайн. Ето защо, когато тръгнах да мисля модела на моята чанта тоте, тествах различни варианти докато избера този.

 

5 причини защо избирам тази чанта тоте пред други

  • Харесва ми, че чантата е двойна – има лице и подплата. Това я прави по-здрава, не се виждат шевове или ръбове. Има по-завършен вид.
  • Друг важен елемент е вътрешният джоб. Когато ходя на пазар или излизам на разходка винаги взимам със себе си портмонето, ключовете и телефона си. Така те са прибрани на сигурно място и не се смесват с другите продукти или предмети в чантата.
  • Дръжките ушивам ръчно и слагам вата във всяка една, за да е по-мека при носене и да не прерязва рамото, ако чантата е напълнена с по-тежки неща. Те са дебели 5 см поради същата причина.
  • Чантите тоте на miloky са уникални и неповторими – всяка има свой десен, нарисуван лично от мен. За десен могат да се използват и детските рисунки, но за тях може да прочетеш тук.
  • Направени са с лично отношение, радост и старание. Това е и предимството на ръчноизработените продукти – те се правят от хора артисти, хора, които обичат своето занимание, проявяват въображение и правят малки количества, като това ти гаранитра, че няма да срещнеш някой по улицата с твоята чанта, дреха или бижу. Поне за мен това е важно и винаги съм се старала да имам и да нося това, което го нямат другите. Така се чувствам уникална със собствен почерк и стил.

Други готови изделия

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!