Ръчно направени подаръци за любими хора

Правила и условия

За мен е важно моят клиент да остане доволен от това, което е купил за себе си или подарък и ще направя всичко възможно, за да се случи това. Тъй като изработката на чанта с десен на детска рисунка е уникална и се прави чак след като се поръча, всеки мой клиент трябва да се запознае предварително с условията за поръчка и връщане на продукт, поръчан през сайта www.miloky.com.

Условията за поръчка и връщане на чанта тоте с десен на детска рисунка:

1. Всяка чанта се изработва по предварителна заявка на клиента.
2. Клиентът изпраща детска рисунка, с която правя индивидуален десен и я принтирам върху плат.
3. Клиентът избира сам какви да са цветовете на горната част на чантата от посочените възможности на сайта от страницата “Поръчай”.
4. След като обработя рисунката и създам десена на плата, клиентът получава на електронната си поща снимка на чантата, така както ще изглежда, когато се принтира и ушие. Това е прототип, по който все още могат да се правят промени или да се откаже поръчката.
5. Ако на този етап клиентът прецени да се откаже от поръчката, трябва да заплати 20 лв. за отделеното време за изработката на десенa и сглобяването на прототипа.
5. След като получа потвърждение от страна на клиента, ще пусна платовете за печат и ще започна кроенето и шиенето на чантата.
6. Чанта, която е вече одобрена от клиента, не може да бъде върната. Дори и клиентът да иска да откаже поръчката е длъжен да заплати крайната й стойност.
7. Всякакви индивидуални желания или предложения от моя страна се правят преди платовете да бъдат пуснати за печат.
8. Плащането се извършва след като клиентът е дал съгласието си и е харесал прототипа със създадения от мен десен по два начина:
– по банков път (стойността на поръчката + 4 лв. за доставка*); банковата сметка ще бъде изпратена по имейла;
– с наложен платеж (на куриера се заплаща стойността на поръчката + 4 лв. за доставката)
9. Плаща се цялата сума.
10. Поръчката се изпълнява в рамките от 3 до 5 работни дни, след което се праща чрез куриерска фирма Еконт до посочения от клиента адрес.**
11. Таксите за куриерската услуга се поемат от клиента.
11. При условие че клиентът открие някакъв дефект по плата или шевовете, има правото да върне продукта за моя сметка, за да бъдат поправени чрез предварително уточнение и чуване по телефона.

Продуките, които създавам, се правят с много любов, старание и желание. Те са уникални и се кроят и шият от мен. Също така обичам да експериментирам с нови идеи, затова ако и моят клиент е готов за експерименти, винаги може да избягаме от прототипа и да вкараме нещо ново и различно. Ще се радвам всеки, който има какво да сподели, независимо дали е похвала или забележка, да го направи или лично по имейла, или по другите социални канали. Обратната връзка за мен е изключително важна, за да вървя напред и да правя подобрения спрямо нуждите на клиента. Приемам всяка поръчка за индивидуален проект и знам, че ще възникват и индивидуални общи условия и ще съм благодарна, ако тези, които написах по-горе не ги приемаш като такива, които не подлежат на промени. Но въпреки всичко трябва да има някаква рамка, за да са доволни и двете страни от резултатите.

Благодаря за доверието.
Мила Атанасова

*Чрез електронния калкулатор от сайта на Еконт се изчислява стойността на услугата. Така например за доставка от офис до офис за гр. София доставката е 4.00 лв. Тази пратка се води пощенска пратка и тя може да бъде доставена само от офис на Еконт до офис на Еконт. За доставка до гр. Пловдив цената на доставката е 5.00 лв.

**Срокът за доставка за населени места с офис на Еконт е на следващия работен ден след изпращането. А за населени места без офис на Еконт по график до 3 работни дни от изпращането.