Детските рисунки са вдъхновяващи, впечатляващи или пък просто моментен кадър от света на малкия художник …Когато видях тази рисунка на момиче с шнорхел под вода, която аз нарекох “Плувкинята”, се усмихнах и вътре в мен трепна приятно усещане и желание да направя десен с нея.

Това щеше да е подарък за едно момиче – шапка с чанта.

Малката художничка, успяла да пресъздаде нейн морски спомен, се казва Карла. Десенът се получи повече от чудесен и с него “облякох” шапката, а цялата рисунка запазих за цялата чанта.

А защо плуването не е за деца – това беше една малка закачка:)

 

А ето я и Карла с новата си лятна шапка и чанта от плат – усмихната, чаровна и слънчева. Честит рожден ден, мило момиче и продължавай да рисуваш и твориш!

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!