Детските рисунки са вдъхновяващи, впечатляващи или пък просто моментен кадър от света на малкия художник …Когато видях тази рисунка на момиче с шнорхел под вода, която аз нарекох “Плувкинята”, се усмихнах и вътре в мен трепна приятно усещане и желание да направя десен с нея.

Това щеше да е подарък за едно момиче – шапка с чанта.

Малката художничка, успяла да пресъздаде нейн морски спомен, се казва Карла. Десенът се получи повече от чудесен и с него “облякох” шапката, а цялата рисунка запазих за цялата чанта.

А защо плуването не е за деца – това беше една малка закачка:)

 

А ето я и Карла с новата си лятна шапка и чанта от плат – усмихната, чаровна и слънчева. Честит рожден ден, мило момиче и продължавай да рисуваш и твориш!

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!