История

Е, и моят рожден ден тази година пристигна. Получих подаръци различни, множество благопожелания и една неочаквана изненада – моя рисунка, която майка ми е запазила от детството ми с поръчение за една чанта тоте лично за нея с рисунка от нейната вече пораснала дъщеря.

Най-вълнуващият ми подарък, защото е нещо, което съм създала като дете и сега се появява на бял свят; тамън навреме, когато започнах да превръщам детските рисунки в живи спомени…

А ето я и нея…

За едната страна на чантата, естествено, използвах детската ми рисунка, а от другата, направих един десен с феичката, която нарисувах преди време за сайта. Нямах търпение да завърша чантата и така се разбързах, че дори трябваше наново да ушия подплатата за чантата, защото я бях направила по-къса:)…

Важното е, че чантата е вече готова, поднесена с много любов и благодарност.

А пък, ако и твоята майка е запазила твои рисунки, които са рисувани преди около 30 години, то би било интересно да ги споделиш и да ги разгледаме…все пак изкуството е отражение на действителността и би било интересно да се разгледа какво е вълнувало децата преди толкова години, когато детството ни беше по-различно.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!