История

Е, и моят рожден ден тази година пристигна. Получих подаръци различни, множество благопожелания и една неочаквана изненада – моя рисунка, която майка ми е запазила от детството ми с поръчение за една чанта тоте лично за нея с рисунка от нейната вече пораснала дъщеря.

Най-вълнуващият ми подарък, защото е нещо, което съм създала като дете и сега се появява на бял свят; тамън навреме, когато започнах да превръщам детските рисунки в живи спомени…

А ето я и нея…

За едната страна на чантата, естествено, използвах детската ми рисунка, а от другата, направих един десен с феичката, която нарисувах преди време за сайта. Нямах търпение да завърша чантата и така се разбързах, че дори трябваше наново да ушия подплатата за чантата, защото я бях направила по-къса:)…

Важното е, че чантата е вече готова, поднесена с много любов и благодарност.

А пък, ако и твоята майка е запазила твои рисунки, които са рисувани преди около 30 години, то би било интересно да ги споделиш и да ги разгледаме…все пак изкуството е отражение на действителността и би било интересно да се разгледа какво е вълнувало децата преди толкова години, когато детството ни беше по-различно.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!