Ръчно направени подаръци за любими хора

Мисия

.

Мисията на „рисунка върху плат“ е да вдъхне живот на детските рисунки, прибрани в шкафа, но нарисувани с трепетно вълнение и изследователско намерение. Искам заедно с теб, моят драг читател и одухотворен родител мечтател, да покажем на нашите бъдещи живототворци красотата от създаването и претворяването на тяхното лично творчество в нещо, което ще използваме в ежедневието.

Децата ни създават неповторими рисунки и затова всичко, направено с тях, е уникално и много лично. Иска ми се чрез реализацията на този проект да насърча използването на текстилните изделия пред използването на сродни такива, но направени от найлон или нещо, което изисква да се използва само веднъж и после да се захвърли на боклука. Вярвам, че е по-природосъобразно да имаме една чанта, но тя да е с уникален десен, удобна и здрава, отколкото цяло чекмедже, пълно с многобройни найлонови торбички, които после изхвърляме заедно с домашните отпадъци. И това се отнася не само до чантите, а и до всички останали вещи, които купуваме и на следващата година вече са ни омръзнали и решаваме да изхвърлим или пък скриваме дълбоко в гардероба.

Провокирам те и ти да опиташ да живееш с по-малко, а ако вече го правиш, ще се радвам да поръчаш една такава чанта или друг текстилен продукт с десен на детска рисунка за теб или подарък и да подкрепиш моето послание за красота и доброта в живота. Това, което трябва да направиш е да избереш една или няколко любими детски рисунки, да помислиш дали искаш чанта тоте или някакъв друг текстилен продукт и да направиш своята индивидуална поръчка.