История

Това е новата чанта на нашия педиатър, а това са рисунките на нейните две деца. Едното е вече пораснало, но неговата рисунка е мил спомен на всички от семейството, защото с нея е участвал в конкурс, а албумът от конкурса е с корица на същата тази рисунка, която е истински детска и щастлива.

Получи се така, че рисунката на Сара с букет цветя е по случай 8-ми март – постарах се и чантата да бъде готова за тогава, за да се превърне в един мил и скъп подарък.

Фотографиите на чантите направихме на едно красиво място в подножието на Витоша с много водопади и пълноводни рекички. И така, тази чанта направи и първото си пътешествие из природата, събра много слънце и енергия, която да предаде на своя нов притежател.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!