История

“Хей ръчички, хей ги две…” – така започва една детска българска песничка, която и до ден днешен се пее на малките деца, която е весела и ритмична и която вярвам ще пея на внуци и правнуци.

Така ще бъде и с тази раница. Мама Лена поръча раничка за себе си, защото обича ръчнонаправените изделия, натуралните продукти и идеята да запечаташ рисунката на детето си за години напред.

Разка ми как тя, мъжът й и 4-годишният им син си поиграли доста докато направят една дузина ръчички с най-различни цветове, за да могат да си поръчат една лична и само тяхна раничка с десен на техните отпечатъци.

Хареса ми палитрата от ръчички, малки и големи, напревени с искри любов и цветни бои.

 

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза, може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!