История

“Хей ръчички, хей ги две…” – така започва една детска българска песничка, която и до ден днешен се пее на малките деца, която е весела и ритмична и която вярвам ще пея на внуци и правнуци.

Така ще бъде и с тази раница. Мама Лена поръча раничка за себе си, защото обича ръчнонаправените изделия, натуралните продукти и идеята да запечаташ рисунката на детето си за години напред.

Разка ми как тя, мъжът й и 4-годишният им син си поиграли доста докато направят една дузина ръчички с най-различни цветове, за да могат да си поръчат една лична и само тяхна раничка с десен на техните отпечатъци.

Хареса ми палитрата от ръчички, малки и големи, напревени с искри любов и цветни бои.

 

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза, може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!