История

Подаръкът е нещо специално и за получателя, и за подаряващия. Всеки обича да получава подаръци, но ако подаръкът е нещо неочаквано и много специално, силата му е голяма.

Това се случи и с тази лятна шапка и раница. Бяха изненада за една млада майка и нейното малко момче, което тепърва ще рисува и твори за своите родители.

Ръчичките са ми сантимент, още от времето, когато направих първия си десен с ръчички на Давид. Спомням си като малка си поставях ръчичката на един лист и я очертавах, за да видя колко много съм пораснала. Това правех и с крачетата си. Е, може би са го правили моите родители или баби, но съм гледала каква забава пада, когато правим с Давид очертания на неговите.

Това е и един прекрасен вариант за малките деца, които все още не могат да използват моливите, за да пресъздадат образите в главата си.

Един чудесен подарък за лятото, защото шапките са винаги на мода, а чантите са постоянна необходимост.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!