История

Подаръкът е нещо специално и за получателя, и за подаряващия. Всеки обича да получава подаръци, но ако подаръкът е нещо неочаквано и много специално, силата му е голяма.

Това се случи и с тази лятна шапка и раница. Бяха изненада за една млада майка и нейното малко момче, което тепърва ще рисува и твори за своите родители.

Ръчичките са ми сантимент, още от времето, когато направих първия си десен с ръчички на Давид. Спомням си като малка си поставях ръчичката на един лист и я очертавах, за да видя колко много съм пораснала. Това правех и с крачетата си. Е, може би са го правили моите родители или баби, но съм гледала каква забава пада, когато правим с Давид очертания на неговите.

Това е и един прекрасен вариант за малките деца, които все още не могат да използват моливите, за да пресъздадат образите в главата си.

Един чудесен подарък за лятото, защото шапките са винаги на мода, а чантите са постоянна необходимост.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!