Коледа е моят любим празник.

Обичам коледната музика, доброто настроение, приготвянето на вкусни ястия, събирането със семейството, разменянето на подаръци и усмивките, а най-вече обичам приготовленията преди празника. И затова почвам отдалеч.

Обичам да правя подаръци, да ги майсторя и измислям и въобще се чувствам като Дядо Коледа в женски вариант.

Остават точно 62 дена до Коледа. И днес направих проба на тези чудесни сладки, защото мисля да ги включа към моите коледни предложения, но не самите сладки, а нещо направено от текстил, което да ти служи в ежедневието и да ти краси кухнята.

Ако си спомняш миналата година пуснах една кухненска кърпа с рецепта на сладкиш. Тя много се хареса на хората, които си я поръчаха и затова си помислих защо да не направя още едно подобно предложение, само че да сложа една коледна рецепта за сладки, които да подариш на семейни близки или приятели.

Това е и първото предложение – бадемки с шоколад. Рецептите сподели с мен моята приятелка Деси, която е известна в нашите приятелски кръгове със сладкарските си умения и невероятно вкусни произведения.

Имам три рецпети и сега са в процес на пробване и накрая ще избера една от всичките, която победоносно ще бъде нарисувана и отпечатана на една кухненска кърпа.

Очаквай другите две рецепти скоро!

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!