Коледа е моят любим празник.

Обичам коледната музика, доброто настроение, приготвянето на вкусни ястия, събирането със семейството, разменянето на подаръци и усмивките, а най-вече обичам приготовленията преди празника. И затова почвам отдалеч.

Обичам да правя подаръци, да ги майсторя и измислям и въобще се чувствам като Дядо Коледа в женски вариант.

Остават точно 62 дена до Коледа. И днес направих проба на тези чудесни сладки, защото мисля да ги включа към моите коледни предложения, но не самите сладки, а нещо направено от текстил, което да ти служи в ежедневието и да ти краси кухнята.

Ако си спомняш миналата година пуснах една кухненска кърпа с рецепта на сладкиш. Тя много се хареса на хората, които си я поръчаха и затова си помислих защо да не направя още едно подобно предложение, само че да сложа една коледна рецепта за сладки, които да подариш на семейни близки или приятели.

Това е и първото предложение – бадемки с шоколад. Рецептите сподели с мен моята приятелка Деси, която е известна в нашите приятелски кръгове със сладкарските си умения и невероятно вкусни произведения.

Имам три рецпети и сега са в процес на пробване и накрая ще избера една от всичките, която победоносно ще бъде нарисувана и отпечатана на една кухненска кърпа.

Очаквай другите две рецепти скоро!

Предай нататък

Главната мисия на “рисунка върху плат” е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!