История

Получих прекрасната възможност да се запозная с творчеството на една малка художничка на име Ани. Баба Ива предостави цял куп с рисунки, от които да избера най-подходящите и да направя чанта от тях. Всичките рисунки до една бяха от приказни по-приказни и изборът беше труден.

Тази чанта има и двойна история или по-точно два варианта. Както се вижда от снимките цветовете на горната част на чантата са различни и това се получи така, защото първоначалния ми избор на цветове не беше най-подходящият за хората, които искаха да направят подарък. Имаше преправяне, разкрояване и отново шиене, но пък опитът ми беше много полезен.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!