Освободи ръцете си и дай свобода на действията си!

Чантa за кръст

Който е излизал на разходка с прохождащи деца знае как те постоянно щъкат напред-назад, съблазнени от всякакви интересни и големи неща за катерене, чужди играчки, люлки и всичко, което може да се открие в парка по време на ежедневната разходка. Много е удобно, когато ръцете на възрастния са свободни, за да може да вдига падналото човече, да го пренесе или пък да отидат да свършат важна работа в близките храсти.

Моето решение за тези ситуации е чанта за кръст. Нея може да използваш за най-важното – документи, портмоне, телефон и ключове и междувременно да не се притесняваш да оставиш детската количка с всички останали вещи, с които се тръгва на разходка.

Чантата е подходяща и за всички жени, които не обичат да носят дамски чанти и искат да почувстват комфорта от това да се разхождат със свободни ръце само с най-необходимото на сигурно място на кръста.

Материали, изработка и цена


Материал: памук, копчета, цип
Цена: 35.00 лв.
Чантата може да се изработи по индивидуална поръчка, която може да направиш тук или тук.
Време за изработка: от 1 до 3 работни дни в зависимост от заетостта ми. Срокът за изпълнение ще обява в момента на поръчката.

Време за доставка: Доставката се извършва с Еконт. За доставки в София до 1 ден след като се предаде поръчката за доставка, а за поръчки извън София до 2 работни дни.

  • Ако чантичката е за подарък, препоръчвам поръчката да се направи поне 1 седмица преди датата, на която искаш да получиш подаръка.
  • За въпроси или индивидуални решения не се колебай да се свържеш с мен!

Скоро очаквай и галерия от готови чанти, от които да избереш за себе си или подарък.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!