За мен

 Моето име е Любомила и обичам да правя неща с ръце, да измислям решения, да мечтая и да споделям с другите това, което научавам по пътя си.

Любопитна съм към новото и експериментирам с непознатото. На хартия пише, че съм психолог и преводач. 

Това, което запалва пламъчето в сърцето ми, е да създавам радост и практични неща за хора като теб.

 

Правенето на подаръци може да бъде забавно, да създава емоции и да те прави щастлив

В далечната 2007 година за пръв път за Коледа направих ръчно няколко подаръка за семейството ми. От тогава насам не спирам да творя за всеки рожден ден и Коледа и да измислям за моите близки специало направени за тях подаръци.

Правенето на подаръци се прави със страст, желание да зарадваш близкия до теб човек и предварителен план. 

Ще ти покажа, че правенето на подаръци може да бъде тръпка, подобна на тази при получаванет и дори още по-силна. Ще те въоръжа с многоборойни идеи, така че винаги да имаш готов подарък, дори в последния момент.

 

Идеи за подарък

Доволни клиенти

Чанти с детска рисунка

Чаши чай 🙂

“Вярвам, че когато човек истински си пожелае нещо, то се сбъдва, че човек се учи, докато греши, че няма случайни неща и че истинската сила на човека е в правенето на добри дела.”

Моите подаръци

През годините направих много подаръци. Някои бяха поръчки, а други изработени за специален повод. Ето и някои от любимите ми: раница с детски ръчички, салфетки от плат за моите клиенти, чанта тоте + детска лятна шапка, кухненска кърпа с рецепта на сладкиш, престилка с десен на детска рисунка и много други.

За мен е привилегия да участвам в твоя празник като ти дам идеи и предложения или лично да изработя подарък за близкия до теб човек. Моята сила е в шиенето и бродирането. Обичам оригиналното и различното. Отправна точка при избора ми на подарък за даден човек е да е полезен и практичен и да е направен с любов и уважение към нашата планета и природните ресурси на Земята.

Ще те науча да бъдеш творец и как да правиш подаръци, които се харесват, носят емоция и са идейни. 

Очаквам те заедно да изберем един подарък,

направен с ръце и от сърце