Подарък по електронната поща

Подарък от теб за близък човек

Моето най-голямо желание е да радвам хората, а те техните близки приятели и мили роднини. Мислите за подарък и идеите да зарадваме близкия човек се появяват особено по време на празници. Предлагам ти един прекрасен начин да зарадваш твой близък приятел или обичан роднина, като му подариш възможност да си направи уникална и само негова текстилна чанта с десен на детска рисунка.

Какво е това подарък по електронната поща?

Това е подарък под формата на ваучер, който можеш да подариш на близък приятел или роднина. Ако познаваш човек, който има дете, което обича да рисува, и който ще се зарадва да превърне детската рисунка на собственото си дете в чанта за ежедневието, можеш да му направиш подарък като поръчаш един ваучер на стойност 60 лв.

 

Как се случва поръчката?

Попълни формата по-долу.
Провери дали правилно е попълнена информацията.
Натисни бутона “Направи е-подарък”.
Отвори електронната си поща. Ще получиш потвърдителен имейл, в който има линк към PDF файл – това е ваучерът, който може да принтираш и да подариш лично или да препратиш по електронната поща с твоето послание за празника.

Ако искаш подаръкът да е анонимен или пък живееш в друг град или държава и ти е трудно да го предадеш лично, остави на мен и аз ще се заема със задачата да изпратя имейла с изненадата и да организирам осъществяването му.

При въпроси и други желания, не се колебай и се свържи с мен.

Начин на плащане
по банков пътЕконт