История

Наталия е щастлива майка на две дъщери и живее в Дания със семейството си. Нейните близки решиха да я изненадат за Коледа с една чанта тоте с рисунките на нейната по-голяма дъщеря.

Спомням си, че когато разглеждах рисунките попаднах в един приказен детски свят. Имаше толкова много история и любов на всички от тях, че нямах търпение да запретна ръкави и да се заловя с правенето на десена.

Всяка рисунка беше внимателно снимана и обработена за целите ми. Едната страна на чантата – тази с кончето, е направена от три рисунки, а другата страна е една зимна приказка, подходяща точно за сезона.

Благодарна съм и за времето, когато имах възможност да направя фотографиите на готовата чанта – тази комбинация от сняг и есенни листа, допълнително помогна, за да може този приказен свят да оживее и да остане мил спомен.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!

Почакай! Обичаш ли да правиш подаръци?

А да получаваш?

Запиши се за моя нюзлетър, за да си готов/a винаги с идея за подарък.

В края на всеки месец ще те информирам за всички новини в сайта по темата за подаръците и пълноценния начин на живот.

Успешно се записа за нюзлетъра на miloky!