Практични и удобни чанти за ежедневието

Често задавани въпорси

Ако не намериш отговор на въпроса, който търсиш, може да ми пишеш тук.

Как да снимам детските рисунки?

Най-добрият вариант е да сканираш рисунките. Но ако не намериш скенер може да ги снимаш с телефона си или с фотоапарат. Трябва да фокусираш добре и рисунката да е на светло, но не на пряка слънчева светлина. Качеството за мен е важно, за да мога да направя десена на плата също добре. Недей да правиш никакви други допълнителни промени.

За колко време се изпълнява поръчката?

Изработването на десена, принтирането и доставката на плата, скрояването и ушиването на чантата и доставката на подаръка може да отнеме от 2 до 5 дни в зависимост от моята натовареност. Това ще бъде уточнено при получаване на поръчката.

Каква е цената на една чанта?

Цената на една чанта може да варира от 60 до 70 лв. в зависимост от мастилото, което е употребено за принитрането на рисунката върху текстила. Тя включва изработка на десена на плат, принтирането на платовете и ушиването. Чантата се изпраща в платнена торбичка, специално ушита от мен, която може да се използва не само за прибиране на чантата, а и за други твои нужди, като например да сложиш сандвич или прибори за храна, или пък да съхраняваш зърнени храни като елда, просо и други.

Какъв е начинът на плащане и доставка?

Плащането може да се извърши по следните начини:
– с наложен платеж – заплащате на куриера при получаване цената на поръчката + доставката;
– със заплащане по банков път – цената на поръчката + доставката;
– бартер – целта е да разменим своите умения и да сме удовлетворени от размяната си. Вярвам, че можем взаимно да сме си полезни и да успеем да задоволим нуждите си.

Може ли да пера чантата в пералнята?

Да, може. Платовете, с които шия чантата и текстилните изделия, могат да се перат в пералнята на 30°C на деликатна програма. Много е важно да обърнеш чантата с подплатата навън, иначе при прането може да се получи избелване при сгъвките, на местата, наситени с цвят.