История

Този десен на плат е много скъп за мен. Това е спомен от заниманията ми с Давид, когато беше на 1,5г. Бях купила боички за деца, с които може да се рисува и с ръце. Експериментирахме с различни цветове, с разнообразни комбинации и положения на ръцете. Накрая направихме изложба на стената от няколко рисунки, които дълго време украсяваха бялата стена, а Давид гордо поставяше ръце на тях.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

Външна част – 55% лен, 45% памук. Вътрешна част + дръжки – 100 % памук.

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Направи и ти подарък

Благодаря за прекрасната поръчка, която подсказва колко много възможности за подаръци има и как може да превърнем детската рисунка в един желан и функционален подарък. Ако и на теб ти хрумне идея или пък искаш да ти помогна да накараш някого да се зарадва, очаквам твоето запитване тук или да се свържеш с мен от тук.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!