История

Създателят на този акварел се казва Ради и е на 2.5 г., когато го рисува. Много обича да изсипва тубичките с бои върху листа и да твори с ръце.

От едната страна на чантата сложих рисунката на Ради, а от другата страна – реших да експериментирам и сложих силуета на малкия художник. Мисля, че се получи много интересно и свежо с тези пролетно-летни нюанси на дръжките и в горната част на чантата.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

Външна част – 55% лен, 45% памук. Вътрешна част + дръжки – 100 % памук.

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Направи и ти подарък

Благодаря за прекрасната поръчка, която подсказва колко много възможности за подаръци има и как може да превърнем детската рисунка в един желан и функционален подарък. Ако и на теб ти хрумне идея или пък искаш да ти помогна да накараш някого да се зарадва, очаквам твоето запитване тук или да се свържеш с мен от тук.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!