История

Получих прекрасната възможност да се запозная с творчеството на една малка художничка на име Ани. Баба Ива предостави цял куп с рисунки, от които да избера най-подходящите и да направя чанта от тях. Всичките рисунки до една бяха от приказни по-приказни и изборът беше труден.

Тази чанта има и двойна история или по-точно два варианта. Както се вижда от снимките цветовете на горната част на чантата са различни и това се получи така, защото първоначалния ми избор на цветове не беше най-подходящият за хората, които искаха да направят подарък. Имаше преправяне, разкрояване и отново шиене, но пък опитът ми беше много полезен.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Направи и ти подарък

Благодаря за прекрасната поръчка, която подсказва колко много възможности за подаръци има и как може да превърнем детската рисунка в един желан и функционален подарък. Ако и на теб ти хрумне идея или пък искаш да ти помогна да накараш някого да се зарадва, очаквам твоето запитване тук или да се свържеш с мен от тук.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!