История

Наталия е щастлива майка на две дъщери и живее в Дания със семейството си. Нейните близки решиха да я изненадат за Коледа с една чанта тоте с рисунките на нейната по-голяма дъщеря.

Спомням си, че когато разглеждах рисунките попаднах в един приказен детски свят. Имаше толкова много история и любов на всички от тях, че нямах търпение да запретна ръкави и да се заловя с правенето на десена.

Всяка рисунка беше внимателно снимана и обработена за целите ми. Едната страна на чантата – тази с кончето, е направена от три рисунки, а другата страна е една зимна приказка, подходяща точно за сезона.

Благодарна съм и за времето, когато имах възможност да направя фотографиите на готовата чанта – тази комбинация от сняг и есенни листа, допълнително помогна, за да може този приказен свят да оживее и да остане мил спомен.

Детайли

  • Чантата е с подплата и вътрешен джоб
  • Презрамките са подплатени с филц, за да са по-меки при носене

Платове

100% памук

Поддръжка

Чантата се пере на нисък градус и деликатна програма, обърната с вътрешната част навън.

Направи и ти подарък

Благодаря за прекрасната поръчка, която подсказва колко много възможности за подаръци има и как може да превърнем детската рисунка в един желан и функционален подарък. Ако и на теб ти хрумне идея или пък искаш да ти помогна да накараш някого да се зарадва, очаквам твоето запитване тук или да се свържеш с мен от тук.

Предай нататък...

Главната мисия на "рисунка върху плат" е да вдъхне живот на детските рисунки и да насърчи използването на текстилни изделия за ежедневните ни нужди, а не такива, направени от найлон или друг трудно разградим материал, които изхвърляме на боклука, без да си даваме сметка какво се случва после с тях. Ако искаш да подкрепиш тази кауза може да го направиш на страницата ми във Facebook или Instagram като ги харесаш или споделиш твоето мнение. Това за мен означава много!